In 2010, am decis infiintarea firmei Grant Hygiene Solutions pentru a consolida bunele relatii de colaborare existente si a dezvolta noi parteneriate, avand drept motto: motivatia, acuratetea, accesibilitatea.

Echipa Grant Hygiene Solutions lucreaza pentru Dvs cu seriozitate si abnegatie, contribuind cu experienta si devotamentul sau la atingerea obiectivelor conform proiectelor.

Comercializari de dozatoare de sapun, dispensere de hartie igienica, dispensere de prosoape hartie, uscatoare de maini, uscatoare de par, echipamente profesionale de curatenie, accesorii pentru persoane cu dizabilitati,seturi de curatenie,consumabile, servicii de mentenanta sunt componente ale activitatii noastre.

Ne adresam zonei horeca, la firme de curatenie, domeniului medical, industriei, office-urilor, firmelor de constructii si arhitectura.

Suntem importatori si distribuitori pentru brand-uri de traditie din Europa: Delabie, Nofer, Jofel, Pongal, Nilfisk.

Noi stim ca un serviciu bun de logistica este la fel de important ca un produs de calitate.

Pentru confortul pe care clientul il asteapta in relatia cu noi, am instituit un sistem informational de logistica, un serviciu clienti pus la punct, cat si strategii de procesare comenzi, planificari stocuri si distributii la timp.

Totul, pentru a oferi cel mai bun serviciu clientilor nostri.

Vrem sa va tinem la curent cu prezentarea unor echipamente de ultim design, dar si cu noutati in efortul comun de a proteja mediul si a reduce consumul de energie, apa,materie prima.

Mergem impreuna, castigam impreuna.

Echipa Grant Hygiene Solutions