aa14000

Teatrul National Bucuresti

Teatrul National a optat in procesul de modernizare pentru uscatorul de maini cu senzor Futura AA14000.

ac 54500

Pizza Hut si Hard Rock Cafe

Pizza Hut Romana, Cismigiu Bucuresti, Ploiesti, Craiova si Hard Rock Café au ales sa faca dotarile cu echipamentele noastre din inox.

af 22000

KFC

Restaurantele KFC Dorobanti, Ikea, Dristor ,Unirii ,Bucuresti, Timisoara au ales echipamentele Grant din inox.

uscator-maini

Mc Donald’s

Restaurantele Mc Donald’s din Pipera, Brancoveanu, Morarilor, Virtutii, Electroaparataj, Colentina, Buzesti din Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Targu Mures au ales pentru dotarea grupurilor sanitare gama noastra din inox:dozatoare de sapun, dispensere de hartie igienica, uscatoare de maini cu senzori, odorizante, produse profesionale pentru curatenie.

aa94000

Selgros Constanta

Selgros Constanta a ales produsele noastre pentru grupurile sanitare. Uscatoarele de maini cu senzori, marca Ibero, dozatoarele de sapun, marca Aitana si dispenserele de hartie igienica jumbo, marca Azur se gasesc in dotarea acestui hypermarket.

delabie 2

AFI Cotroceni si AFI Ploiesti

Am venit in intampinarea clientilor nostri cu un dozator de calitate, fiabil, design modern, ergonomic, utilizat in conditii de trafic intens. Acesta este dozatorul din inox pentru sapun marca Delabie, produs in Franta.

Futura AG 45000

Statii de combustibil MOL

Produsele noastre din inox, dozatoare, dispensere de hartie igienica, dispensere de prosoape pentru pompe, uscatoare de maini cu senzori, produse in Spania se gasesc in dotarea statiilor de combustibil Mol, din Bucuresti, Craiova, Iasi.